glshcrck Admin
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 32 Nerden : İsTanBul Kişisel İleti : öZgÜr YaŞa mUtLu öL...!!! Durum : Paylaşım : Güç : Tecrübe : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: MaNga - Kandırma Kendini Paz Eyl. 07, 2008 2:39 pm | |
| yanlızlığın doldururken içimi izliyorum yavaşça gidişini görüyorum rüyanın bitişini karanlığın içine usulca sinişini
günler,haftalar,aylar geçiyor acı veren gerçek her gün sensiz doğuyor bir el var sanki , beni yavaşça boğuyor acı veren gerçek her gün sensiz doğuyor
sen aslında sen sen değilsin sendeki ben de ben değilim bir sen var bende senden farklı bir ben var sende benden ayrı
kandırma kendini kabul et artık o da tıpkı senin gibi sürdürüyor insan denen neslini kırıyor, vuruyor, yıkıyor, döküyor, söküyor, alıyor, kaçıyor, gidiyor
arar , sorar belki bulursun bulunca elbet durulursun en sonunda gururuna kapılıp gider kaybolursun
belki de hislerim oldu bir saplantı yavaşça öldüren bir bulantı acılarla dolu pis bir kalıntı bitmez oldu lanet olası bu takıntı
günler,haftalar,aylar geçiyor acı veren gerçek her gün sensiz doğuyor bir el var sanki , beni yavaşça boğuyor acı veren gerçek her gün sensiz doğuyor
sen aslında sen sen değilsin sendeki ben de ben değilim bir sen var bende senden farklı bir ben var sende benden ayrı
kandırma kendini kabul et artık o da tıpkı senin gibi sürdürüyor insan denen neslini kırıyor, vuruyor, yıkıyor, döküyor, söküyor, alıyor, kaçıyor, gidiyor
arar , sorar belki bulursun bulunca elbet durulursun en sonunda gururuna kapılıp gider kaybolursun
| |
|
rocker.girl Genç Üye
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 30 Durum : Paylaşım : Güç : Tecrübe : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: MaNga - Kandırma Kendini Paz Eyl. 07, 2008 6:17 pm | |
| bu şarkının hastasıyım yaa...saol | |
|