Yusuf Ömer Sınav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yusuf Ömer Sınav

Yusuf Ömer Sınav Hayranları Buraya...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım)

YazarMesaj
mert_1967
Admin
Admin
mert_1967

Erkek
Durum : DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım) Zarars10
Paylaşım :
DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım) Right_bar_bleue

Güç :
DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım) Right_bar_bleue

Tecrübe :

DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım) Empty
MesajKonu: DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım)   DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım) EmptyPtsi Eyl. 08, 2008 3:15 pm

ilk önce aşağıdaki linkleten Akcohol %120'yi indirin ve kurun...
http://trial.alcohol-soft.com/en/

Daha sonra bölmek istediğiniz DVDyi DVD-ROMa takın (veya imageyi sanal cd-romla açın)

Alcohol %120 yi çalıştırın ve "İmage Yapya Sihizbazı"ı tıklayın.
DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım) 1eg2

Açılan bölümde üst köşede "CD/DVD Sürücü" yazan bölümden geçerli sürücüyü seçiyoruz. Alt köşede "ASLA PARÇALAMA" yazan bölümden bölmek istediğimiz boyutu seçiyoruz ve "Sonraki" butonunu tıklıyoruz.
DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım) 2nh1

Açılan pencereden imajı kopyalayacağımız dizini deçiyoruz ve "Başla" butonunu tıklıyoruz...
DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım) 3qv9

daha sonra çıkan image resimdeki gibi olması lazım... ilk iki dosaya alcohol resimli... daha sonra bu dosyaları CDye yazdırıyoruz ve alcohol %120 yüklü bir bilgisayarda aynı dosya içine çıkarıyoruz...
DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım) 4ay8

bundan sonra işimiz tamamlandı... artık sanal cdrom oluşturmak için istediğimiz bir sanal cd-rom programını kullanıyoruz...

Resimde görüldüğü gibi DAEMON Tools sadece 1 dosyayı görüyor. o dosyayı seçiyoruz ve imagemiz sorunsuz çalışıyor...
DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım) 5yy1

şunu garanti edebilirim ki bu işlem Winrar la bölme işleminden çok daha hızlı...

Not: CD yazım hızını En fazla 8x'te yapın, hızlı yazımlarda cd'lerde veri okuma hatası olabiliyor...

ALINTIDIR

DVD yi CD ye bölmek (resimli anlatım)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-