Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 32 Nerden : İsTanBul Kişisel İleti : öZgÜr YaŞa mUtLu öL...!!! Durum : Paylaşım : Güç : Tecrübe : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Kurban - İstersin Paz Eyl. 07, 2008 3:01 pm
Gülmez oldum sen gidince Ateş kül oldu içimde Yolundaydı herşey ama Duramadın kız yerinde Aradan yıllar geçince Evde kaldın ı diyince Gel naz etme bi selam söyle Türkü yakıp düştün mü yoluna Adını andım sabah olunca Ne kaldı senden sonra elimde
Ölürüm ben hasretinden Yalanım varsa doğrusunu sen söyle Bilmiyorum belkide ölmem Yalanım varsa doğrusunu sen söyle Söylesene bekler misin Yalanım varsa goğrusunu sen söyle Başkasını ister misin İsterim babacığım isterim..
Gülmez oldum sen gidince Ateş kül oldu içimde Yolundaydı herşey ama Duramadın kız yerinde
Aradan yıllar geçince Evde kaldın ı diyince Gel naz etme bi selam söyle
Türkü yakıp düştün mü yoluna Adını andım sabah olunca Ne kaldı senden sonra elimde
Ölürüm ben hasretinden Yalanım varsa doğrusunu sen söyle Bilmiyorum belkide ölmem Yalanım varsa doğrusunu sen söyle Söyle bana bekler misin Yalanım varsa doğrusunu sen söyle Başkasını ister misin İstersin,istersin
Bak koçum..Buyur abii..Eskiden buralar hep dutluktu..Buralara kurt inerdi...EE..abi sonra ne oldu.. Ne mi oldu..Kurtlar gitti..Kurtlar kaldı..