glshcrck Admin
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 32 Nerden : İsTanBul Kişisel İleti : öZgÜr YaŞa mUtLu öL...!!! Durum : Paylaşım : Güç : Tecrübe : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Kurban - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Paz Eyl. 07, 2008 2:56 pm | |
| Yaz dostum; güzel sevmeyene adam denirmi? Yaz dostum; selam almayana yiğit denirmi? Yaz dostum; altı üstü 5 metrelik bez için Yaz dostum; boşa geçmiş ömre yaşam denirmi??
Yaz tahtaya bir daha Tut defteri kitabı Sarı çizmeli mehmet ağa Birgün öder hesabı Yaz tahtaya bir daha Tut defteri kitabı Sarı çizmeli mehmet ağa Birgün öder hesabı
Yaz dostum; yoksul görsen besle kaymak bal ile Yaz dostum; garipleri giydir ipek şal ile Yaz dostum; öksüz görsen sar kanadını kolunu Yaz dostum; kimse göçmez bu dünyadan mal ile
Yaz tahtaya bir daha Tut defteri kitabı Sarı çizmeli mehmet ağa Birgün öder hesabı Yaz tahtaya bir daha Tut defteri kitabı Sarı çizmeli mehmet ağa Birgün öder hesabı
Yaz dostum; deniz söyler kendi bir ders alır mı? Yaz dostum; su üstüne yazı yazsan kalır mı? Yaz dostum; bir dünya ki haklı haksız karışmış Yaz dostum; boşa koysan dolmaz, dolusunu alır mı?
Yaz tahtaya bir daha Tut defteri kitabı Sarı çizmeli mehmet ağa Birgün öder hesabı Yaz tahtaya bir daha Tut defteri kitabı Sarı çizmeli mehmet ağa Birgün öder hesabı Yaz tahtaya bir daha Tut defteri kitabı Sarı çizmeli mehmet ağa Birgün öder hesabı
| |
|
rocker.girl Genç Üye
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 30 Durum : Paylaşım : Güç : Tecrübe : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 04/09/08
| |