glshcrck Admin
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 32 Nerden : İsTanBul Kişisel İleti : öZgÜr YaŞa mUtLu öL...!!! Durum : Paylaşım : Güç : Tecrübe : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: MaNga - Sakın Bana Söyleme Paz Eyl. 07, 2008 2:42 pm | |
| Kurtar,beni bu derin kör kuyudan Tut elimi,çek beni,koyma beni bir basima Gitme geriye,dönme evine,geriye,etme eyleme Bu bir agittir sen gidice söylenen Son kez,bir kez olsun dinle beni Unut artik olup biteni yalvaririm lütfen Bir sansim daha olmali,senin içinde gizlenen Bir sansim daha olmali,bu sona boyun egmeyen
Kurtar,ver elini,uzat bana Kirma benim kalbimi,yalvaririm lütfen Bu bir agittir benim içimde gizlenen Bu bir agittir sen gidince söylenen
Kurtar beni bu gecenin karanligindan Dibini bile göremedigim kahrolasi bosluktan Gitme,verme baska birine,versen bile söyleme Sakin bana söyleme,yatsan bile söyleme!!
Ben miydim senin pesinden gelen? Sendin karsima geçip diz çöken Kadin mi sandin kendini birden? Kaçan sen oldun kovalayan ben
Kurtar,beni bu derin kör kuyudan Tut elimi,çek beni,koyma beni bir basima Gitme geriye,dönme evine,geriye,etme eyleme Bu bir agittir sen gidice söylenen Son kez,bir kez olsun dinle beni Unut artik olup biteni yalvaririm lütfen Bir sansim daha olmali,senin içinde gizlenen Bir sansim daha olmali,bu sona boyun egmeyen
Kurtar,ver elini,uzat bana Kirma benim kalbimi,yalvaririm lütfen Bu bir agittir benim içimde gizlenen Bu bir agittir sen gidince söylenen
Kurtar beni bu gecenin karanligindan Dibini bile göremedigim kahrolasi bosluktan Gitme,verme baska birine,versen bile söyleme Sakin bana söyleme,yatsan bile söyleme!!
Ben miydim senin pesinden gelen? Sendin karsima geçip diz çöken Kadin mi sandin kendini birden? Kaçan sen oldun kovalayan ben
Daha ne kadar sana yalvaracagim be pislik?! Kadin mi sandin sen kendini bilmeden?!
Daha ne kadar sana yalvaracagim be pislik?! Kadin mi sandin sen kendini bilmeden?!
| |
|